YÜZDE 67'NİN ÜSTÜNE ÇIKACAĞIZ”

 YÜZDE 67

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, 2015 genel seçimlerinde çıtayı yükselteceklerini ve parti oylarını yüzde 67`nin üzerine çıkaracaklarını iddia etti.

14 Aralık Pazar günü yapılan kongre ile ilçe başkanlığına seçilen Adem Demirel ve ekibi Ertuğrulgazi Konağı’nda gerçekleşen yemekte buluştu. Yemeğe AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ile Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

HEDEF; 4 KEZ ÜST ÜSTE

Yemeğin ardından konuşan Milletvekili Hüseyin Şahin, 2015 yılında gerçekleşecek olan genel seçimlerin hazırlıklarına başladıklarını belirterek, “Demokrat Parti 3 seçim kazanarak tek başına iktidar oldu ve darbe ile görevden uzaklaştırıldı. Biz de 3 seçim kazandık. 12 yıldır tek başına iktidarız. Haziran 2015’te yapılacak seçimleri de kazanarak; ilk kez 4 seçimi de kazanarak tek başına iktidar olan parti olacağız. Demokratikleşme konusunda ciddi atılımlar yapıldı. AB konusunda önemli adımlar atıldı. Ekonomide mali disiplinden taviz vermeyen başarı tüm seçimlerde, referandumda ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizlere başarılar getirdi” dedi.

 

“BİR ARAYA GELİP DERTLERİNİ DİNLERSEK BAŞARILI OLURUZ”

Yeni yönetim kurulu üyelerine ve Belediye Meclis Üyelerine hitap eden Hüseyin Şahin, “Bu görevler büyüklerimiz tarafından bizlere tevdi ediliyor. Toplumdaki önemli isimler öneriyor. Sonra da bu kadro oluşuyor. Biz tüm insanımızın oylarına talibiz. Onlarla bir araya gelir, dertlerini dinlersek o kadar başarılı oluruz. 6 aylık bir zaman var. Nisan’ın ortalarında listeler belli olur. Sonra da program dâhilinde çalışmalarımızı sürdürürüz. Daha çok yere gitmeliyiz. Daha çok ele, eve ulaşmalıyız. Gençlik kollarımıza, kadın üyelerimize daha çok iş düşüyor” şeklinde konuştu.

“TÜRLÜ SENARYOLAR DEVREYE SOKULACAK”

Bu seçimde AK Parti’yi yıpratmak için, tek başına iktidarının önüne geçmek için türlü türlü senaryoların devreye sokulacağını belirten Şahin, “Partiler birlikte seçime girecek. 17 ve 25 Aralık’ta üzerimize iftira atanlar yine çeşitli karalamalar yapacaklar. Biz doğru bildiğimizi, doğruları insanımıza anlatmamız gerekiyor” diye konuştu.

GELİŞİM HEDEFİYLE ÇALIŞACAĞIZ

Genç bir ekibe sahip olduklarını belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Bunun yanında tecrübeli arkadaşlarımız da var. İnşallah duruşunuzla, hizmetlerinizle, kaliteli siyaset anlayışınızla İnegöl’e çok şey katacaksınız. Tüm arkadaşlarımız farklı farklı görevle yapacak. İnegöl özelinde ülkemizin kalkınması, gelişmesi hedefiyle çalışacağız. Bir de bunları Allah rızası için yaparsak daha da mükemmel olur. Geçmişte ilçemize hizmet etmiş çok değerli büyüklerimiz var. Nasıl onlar dün vardılar, bugün yoksalar bir gün biz de bu görevlerimizi bırakacağız. Bu makamlar bizim için birer emanet. Bir gün gelecek bu emaneti devredeceğiz” ifadelerini kullandı.

AKTAŞ’TAN TAKIM OYUNU ÖRNEĞİ

Siyaseti takım sporlarına benzeten Aktaş, “Nasıl futbolda herkesin farklı görevleri varsa, bir amaç için o görevlerini yapıyorsa biz de siyasette ayrı ayrı görevlerimizi yapıyoruz. Herkes görevini layıkıyla yaparsa İnegöl’de çok güzel hizmetler yaparız. Bunu da büyük bir keyifle yaparız” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise yemek esnasında yeni yönetim kurulunun görev dağılımını paylaştı.

“YÜZDE 67’NİN ÜSTÜNE ÇIKACAĞIZ”

12 üyenin 35 yaş altında gençlerden oluştuğunu belirten Adem Demirel, “12 arkadaşımız üniversite mezunu. 4 bayan arkadaşımız var. Bir önceki yönetimden devam eden 10 arkadaşımız var. Daha önce de 6 arkadaşımız çeşitli görevlerde yer aldı. 16 tecrübeli, 14 de yeni arkadaşımızla bu yola çıktık. Uzun ince bir yoldayız. Önümüzdeki süreçte bir önceki başkanımızın bize bıraktığı çıta çok yüksek… Son seçimde yüzde 67 oy alındı. Onun da üstüne koymaya çalışacağız. Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımızın da destek ve gayretleriyle, bu çıtanın üstüne çıkacağız” şeklinde konuştu.

YÖNETİM GÖREVLENDİRMESİ

Yeni yönetimin görev dağılımıyla ilgili bilgi veren Başkan Adem Demirel, “Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ahmet Erden, Teşkilat Başkanı Orhan Okur, Seçim İşleri Başkanı Savaş Ateş, Tanıtım ve Medya Başkanı Akif Yaşin, Sosyal İşler Başkanı Tülay Amuk, Dış İlişkiler Başkanı Aslan Taşhan, Yerel Yönetimler Başkanı Mahmut Demirtaş, Ekonomik İşler Başkanı Ahmet Sait Güleç, Halkla İlişkiler Başkanı Ayhan Güleç, Mali ve İdari İşler Başkanı Ersen Nari, Ar-Ge Başkanı Nezir Kuyumcu, İlçe Sekreteri Bedri Boyrat, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Y. Emre Şimşek, Teşkilat Başkan Yardımcıları Selahattin Dumanlar, Sezai İleri, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Şenel Arslan, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Reis Yurdakul, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Sibel Zeybek, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Arif Can, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bünyamin Tosun, Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı Murat Gümülcüneli, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Fahri Durgut, Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Servet Koçan, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Bilal Ademoğlu, İlçe Sekreter Yardımcısı Erol Akkaya, Engelliler Komisyonu Başkanı Şeyma Topalak, Yaşlılar Komisyonu Başkanı Muhammet Ergün ve Lokal Amiri Ayhan Işık” isimlerini ve görevlendirmelerini duyurdu. 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07